Neem contact op ›

Expertteam

Wat is het Expertteam?


Het Expertteam bestaat uit bevlogen professionals die hun kennis en ervaring uit het bedrijfsleven beschikbaar willen stellen aan vrijwilligersorganisaties.

Waarom het Expertteam?


Het runnen van een vrijwilligersorganisatie vraagt heel wat kennis en kunde. Het Expertteam van Scoop vrijwilligers kan vrijwilligersorganisaties ondersteuning bieden als blijkt dat specialistisch advies gewenst is.

Voorbeelden:
- Heeft uw penningmeester baat bij iemand die even meekijkt?
- Vraagt u zich af waarom uw vrijwilligers weggaan?
- Wilt u uw promotieactiviteiten professionaliseren?
- Is uw organisatie toe aan een andere structuur?

Wie zijn de experts?


Het Expertteam bestaat uit bevlogen professionals die hun kennis en ervaring uit het bedrijfsleven beschikbaar willen stellen aan vrijwilligersorganisaties. Zij doen dit geheel belangeloos: vrijwilligers voor vrijwilligers dus!
Wij hebben experts met diverse expertises in huis op het gebied van:
- HRM
- Mediation
- PR en Communicatie
- Ontwerp/Vormgeving/Social Media

Hoe werkt het Expertteam?


Wilt u ook geholpen worden door het Expertteam van Scoop Vrijwilligers? Klik hier voor de beschrijving van hoe het Expertteam werkt.

Voor wie is het expertteam?


Tot de klantenkring van Scoop vrijwilligers behoren ook professionele organisaties (zoals Zorgaccent, Carintreggeland en De Twentse Zorgcentra) die met vrijwilligers werken. Zij kunnen binnen hun organisatie beschikken over verschillende stafdiensten die veel expertise in huis hebben. Daarom werkt het Expertteam van Scoop vrijwilligers alleen voor vrijwilligersorganisaties waarbij de uitvoering van het primaire proces door vrijwilligers wordt gedaan. Het Expertteam werkt belangeloos; voor vrijwilligers door vrijwilligers.

Wilt u expert worden?


Scoop Vrijwilligers zoekt bevlogen professionals die hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen aan vrijwilligersorganisaties op het gebied van:
- Financiƫn, fondsenwerving & sponsoring
- Organisatie, projectmatig werken
- (Sociale) media
- Communicatie
- Juridisch advies
- Oprichting van een stichting of vereniging
- Leiderschap, samenwerken


Hier kunt u klikken voor contact & informatie