Neem contact op ›

Vrijwillige coaches gezocht!

29 augustus 2017

Almelo is gestart met Persoonlijke Coaches. Persoonlijke Coaches zijn vrijwilligers uit Almelo die naast je gaat staan als je tijdelijk wat extra steun en uitdaging kan gebruiken. Kun je goed luisteren? Wil je graag mensen helpen zonder het over te nemen? Ben je een netwerker en wil je dit graag aan anderen leren? Dan is Persoonlijke Coach worden iets voor jou! We zoeken nieuwe vrijwilligers ter versterking van ons team.

Hulp door een Persoonlijke Coach is bedoeld voor iedereen die voor alledaagse problemen tijdelijk wat extra steun en uitdaging kan gebruiken. Denk aan situaties waarin iemand de grip is kwijtgeraakt. Bijvoorbeeld in het huishouden, het doen van financiën, het maken van keuzes of aanbrengen van structuur in het leven. Persoonlijke Coaches kunnen hierbij helpen, door mee te denken, samen plannen te maken en te stimuleren om stappen te zetten.

Lijkt dit iets voor jou?! Of heb je vragen? Dan horen we dat graag! Neem vrijblijvend contact op met Scoop Mirjam van Baalen, tel. 06 - 5345 7132, m.vanbaalen@scoopwelzijn.nl of Maaike Plaggenmarsch, tel. 06 – 3971 5241, m.plaggenmarsch@scoopwelzijn.nl.