Neem contact op ›

Ouderen

Senioren Advies Team

Vrijwilligers van het Senioren Advies Team kunnen u hulp bieden bij het ordenen van uw persoonlijke administratie, het invullen van formulieren en het schrijven van brieven en bezwaarschriften. Lees meer

Ouderenadviseur

De ouderenadviseur biedt onafhankelijk advies en begeleiding bij het vinden van de juiste hulp of activiteiten. Ook als u eens met iemand van gedachten wilt wisselen, kunt u een afspraak maken met onze ouderenadviseur.
Lees meer

Infowijzer

De Infowijzer is een informatief boekje met allerlei informatie over wonen, zorg, financiën, activiteiten en andere voorzieningen die er zijn. Het boekje is af te halen bij Scoop. De Infowijzer kunt u ook via deze website te bekijken. Lees meer.

Activiteitenboekje

Activiteiten in de wijken
Op allerlei locaties in Almelo organiseert Scoop activiteiten voor ouderen. U kunt deelnemen aan cursussen, voorlichtingen, huiskamers, lezingen en activiteiten. In dit programmaboekje staan de vaste cursussen en activiteiten kort beschreven. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen! Met behulp van een indeling op onderwerp kunt u activiteiten zoeken die aansluiten bij uw interesse of behoefte. Tevens vindt u achterin dit boekje een overzicht van de activiteiten per wijk en de eenmalige activiteiten tot en met december.
Lees meer

Wilt u meer lezen over al onze projecten? Hier kunt u doorlezen.