Vrijwilligers voor Almelo Allee op 24 september 2017


 

Info organisatie

Almelo Allee is een jaarlijks sportief buitenevenement in september. Wandelen, hardlopen en fietsen. Iedereen kan sportief actief meedoen in het buitengebied van Almelo. Doe ook mee!

Werkzaamheden

Almelo Allee is een jaarlijks sportief buitenevenement. De deelnemers kunnen wandelen, hardlopen of fietsen. Iedereen kan sportief en actief meedoen en genieten van de schoonheid van het landschap en de natuur in het buitengebied van Almelo.
Voor dit evenement zoeken we verkeersregelaars, kandidaat verkeersregelaars en mensen die de centrale post willen bemannen.

 

 

 

 

 

Functie eisen

Sociale instelling. Enige affiniteit met sport en gezond bewegen.

 

Werktijden

Zondag 24 september van 10.00 - ca. 16.30 uur

Op maandagavond 18 september zal er een avond gehouden worden voor geïnteresseerde vrijwilligers. Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. 

Tijdens deze bijeenkomst, die gehouden wordt in het Polmanstadion (Skybox van Hölscher en Davids notarissen) zullen allerlei onderwerpen aan de orde komen zoals: De inzet van de vrijwilligers voor de onderdelen hardlopen, fietsen en wandelen, Instructies, voorzieningen en voorwaarden.

En natuurlijk op 24 september tijdens de Almelo Allee.

Vergoeding

Vrijwillligersbedankavond.

Almelo Allee ondersteunt goede doelen. Een deel van de inschrijfgelden gaat naar De Almeloopers en naar Jeugdsportfonds.

Informatie organisatie

Almelo Allee is een jaarlijks sportief buitenevenement in september. Wandelen, hardlopen en fietsen. Iedereen kan sportief actief meedoen in het buitengebied van Almelo. Doe ook mee!

Doelgroep(en) Kinderen
Tieners / jongeren
Volwassenen
Ouderen
Sector(en) Buitenwerk
Gastvrouw / -heer
Informatie en advies
Sport en spel

Reageren?

Dhr / Mw. *
uw voornaam *
tussenvoegsel
uw achternaam *
uw telefoon nummer *
uw e-mail adres *
uw bericht
Type de volgende code over
Beveiliging    
 
( Velden met een * zijn verplicht. )